Suomen Con-tapahtumat Oy

The engine behind great conventions.

Suomen Con-tapahtumat Oy on tammikuussa 2017 perustettu tapahtumatuotannon yritys, joka keskittyy populaarikulttuuriin liittyvien massatapahtumien tuottamiseen sekä pääasiassa aasialaisen kulttuurin maahantuomiseen ja suomalaiseen kulttuurivientiin. Yrityksen ydintiimi koostuu tapahtumatuotannon veteraaneista, joilla on kattava kokemus tapahtumatuotannon periaatteista yhdistyskentällä hankitun kokemuksen ansiosta.

Erikoisosaamistamme ovat aasialainen populaarikulttuuri sekä nuorisolle suunnatut suurtapahtumat.

Yrityksille ja yhteisöille

Tarjoamme tapahtumiemme puitteissa yhteistyötahoillemme markkinointiratkaisuja heidän tuotteilleen ja palveluilleen sekä aktiivisen yleisön, jolle markkinoida. Tarjoamme esittely-/myyntitilaa tapahtumiemme messualueella, nettimainontaa tapahtumiemme sivuilla ja sosiaalisen median tileillä sekä mahdollisuuksia toteuttaa monenlaisia tempauksia ja kampanjoita, sponsoroida moninaisia kilpailujamme tai muita ohjelmiamme, sekä tietenkin mahdollisuuden mainostaa fyysisesti tapahtumapäivinä bannereiden sekä projisoitujen kuvien/videoiden muodossa.

Suunnittelemme markkinointiratkaisut aina yksilöllisesti tilaajan tarpeen mukaan.

Tapahtumien kävijöille

Tarjoamme tapahtumissa vieraileville asiakkaillemme ikimuistoisia kokemuksia, laadukkaita ohjelmia, mielenkiintoisia vieraita ja ennen kaikkea mahtavan tapahtumatunnelman. Tapahtumamme ovat pääasiallisesti viihteeseen ja kulttuuriin pohjautuvia, ja tehtäviimme kuuluukin taata hymy kävijöittemme kasvoilla.

Tapahtumia tilauksesta

Onko Teillä tarvetta tapahtumalle, mutta ei tuottajia tai tekijöitä? Olkaa yhteydessä meihin; annamme tarjouksen ja suunnittelemme yhdessä kanssanne tapahtuman juuri Teidän tarpeisiinne.

Suomen Con-tapahtumat Oy, [email protected]