Suomen Con-tapahtumat Oy

The engine behind great conventions.

Suomen Con-tapahtumat Oy on tammikuussa 2017 perustettu tapahtumatuotannon yritys, joka keskittyy populaarikulttuurin massatapahtumien tuottamiseen sekä pääasiassa aasialaisen kulttuurin maahantuomiseen ja suomalaiseen kulttuurivientiin. Yrityksen ydintiimi koostuu tapahtumatuotannon veteraaneista, joilla on kattava kokemus tapahtumatuotannon periaatteista yhdistyskentällä hankitun kokemuksen ansiosta.

Erikoisosaamistamme ovat Aasialaisen populaarikulttuurin, sekä nuorisolle suunnatut suurtapahtumat.

Yrityksille ja yhteisöille

Tarjoamme yhteistyötahoillemme tapahtumissamme markkinointiratkaisuja heidän tuotteilleen/palveluilleen sekä aktiivisen yleisön jolle markkinoida. Tapahtumissamme on mahdollista luoda messualueellemme esittely/myyntipisteitä, mainostaa tapahtumasivuillamme sekä sosiaalisessa mediassa, luoda tempauksia ja kampanjoita, sponsoroida monia kilpailujamme sekä mainostaa fyysisesti tapahtumapäivinä bannereiden sekä projisoitujen kuvien/videoiden muodossa. Suunnittelemme markkinointiratkaisut aina yksilöllisesti tilaajan tarpeen mukaan.

Tapahtuma kävijöille

Tarjoamme tapahtumassa vieraileville asiakkaillemme ikimuistoisia kokemuksia, laadukkaita ohjelmia, mielenkiintoisia vieraita ja ennen kaikkea mahtavan tapahtumatunnelman. Tapahtumamme ovat pääasiallisesti viihteeseen ja kulttuuriin pohjautuvia, joten tehtäviimme kuuluu taata hymy kävijöittemme kasvoille.

Tapahtumia tilauksesta

Onko teillä tarve tapahtumalle, mutta ei tuottajia tai tekijöitä. Ole yhteydessä meihin, niin annamme tarjouksen ja suunnittelemme yhdessä kanssanne tapahtuman teidän tarpeisiinne.

Suomen Con-tapahtumat Oy, [email protected]